Jag är med och tävlar :)

Jag är med och tävlar om en header på http://ponnyochryttare.se/?p=5927#comments


Dressyrlägret

Först och främst vill jag bara säga sorry för en så dålig uppdatering men det har varit så mycket senaste tiden.
Det gick jätte bra på dressyrlägret och Kasper var super duktig även om han har ganska mycket kvar att jobba med för att kunna komma till den rätta formen.
Rebecca (dressyrtränaren) tyckte att Kasper var en trevlig ponny men en som man måste jobba mycket med.
Hon tyckte att jag och Kasper ska vara med i div 3 dressyrlaget för karlslund vilket lät super duper kul :).


Hööks nu då :)

Nu åker jag med familj och med Matilda till hööks. Ska bli kul. Ska bla köpa detta träns:
Love! detta fast i svart :)
Igår hoppade jag första gången på Kasper här hemma tillsammans med Matilda :) Det gick bra men det känns som att han slarvar lite när det är låga hinder:( men han är iaf jätte duktig :).

Världens bästa!

Kasper är så himla duktig! I Tisdags red jag ju lektion för Marita och i slutet på den lektionen gick han jätte fint verkligen.
Idag red jag först ut med mamma som gick med Melker, ca 25min. Sen red jag ca 25min på ridbanan och då gick han så otroligt bra. Han var lagom pigg och han trampade verkligen på med bakdelen. Han gick som han gjorde i tisdags fast han höll i formen hela tiden i alla gångarter.
Jag provade att göra förvänd galopp och det var han jätte duktig på :).
På måndag när jag ska rida lektion igen ska jag nog ha lite bommar och prova hoppa några språng också tyckte Marita :).
Bilden är från igår när jag red ut.


Skön och lugn kväll

Nu sitter jag och "chillar" i soffan.
När jag var i Skärholmen köpte jag ett linne och en foundation. Sen köpte jag också en massa julklappar men de kan jag inte avslöja nu.
Nu på kvällen red jag lektion för Marita på Kasper. Det gick riktigt bra faktiskt.
Lille Kappisen är så otroligt bra! <3


Skärholmen

Nu taggar jag och tjejorna till Skärholmen och köper julklappar :)
Ska bli super skoj!
Sorry för en så ful bild :(


Något ni inte visste om mig :)

Jag älskar att rita, särskilt hästar ofc.
Jag kanske inte är så bra på det men visar två bilder jag ritat iaf.


18 December

Idag är det den 18 december och idag släppte vi ihop Kasper med de andra. Det var ganska kul att se på :).
Jag red en stund idag också, det gick bra :).

Finisen!

Kasper var super idag när jag red. Han gick jätte fint i form i princip hela ritten :). Han var ganska pigg men jag kunde ha en ganska mjuk hand utan att han sprang iväg. Åå, så himla glad att vi köpte dig Kasper! <3
Längtar tills jag kan prova hoppa med honom :).


Dålig uppdatering :(

Har varit så usel på att blogga senaste tiden men jag har en bortförklaring, har inte haft tid och inte haft något bra att skriva om :(.
I torsdags bowlade jag med konståkningen för första gången på typ ett år känns det som.
Det var grymt kul även om jag var kass!
Idag ska jag rida min lilla Cappe :).
Jag och Tilda när vi var i stan ;)


Duktig ponnie idag

Nu har jag precis kommit in efter ett härligt ridpass. Han var lite stressad eftersom att det blåste i början men sen var han jätte arbetsvillig och man kände att han tyckte det var kul.
I början gick han inte så mycket i form men sen blev det bättre och bättre när han mjuknade. Efter ett tag gick han faktiskt i en fin form och han trampade över och tog i med ryggen. Han eller jag har fortfarande svårt att hålla i formen men snart är det ju dressyrläger så då blir det nog jätte bra. :)


Hej

Jag vet att jag borde skriva mer eller det är iaf vad jag vill men har inte så mycket tid :( har så grymt mycket träning nu och sen blir det ju mycket med Kasper nu :)
Idag ska jag rida Kasper igen :) jag hoppas han är lika lugn som i förr går.
Ska sätta på martingalen i dag också eftersom att han gick så högt med huvudet i förr går :( aja, det blir nog bra.


Jag heter Kasper och jag har överskottsenergi!!


...

Jag och Kasper efter ett trevligt ridpass. Han var lite jobbig och ville inte gå i form så han var ganska stark kan man säga. Efter ett tag mjuknade han och blev fin :). Det blir nog bättre och bättre för igår när jag skulle rida longerade vi innan och då var han galen! :P.
Lägger ut en bild senare på när han blev galen igår XD.


Sorry

Jag har inte hunnit att ha en frågestund ännu :( men jag lovar att ha det imorrn ;) Nu är jag på väg till luciatåget på konståkningen :)


Luciauppvisning+annat ;)

Imorgon är det luciauppvisning på konståkningen, luciatåg och olika uppvisningar. Kul tycker jag :P.
Efter det kommer Olivia och så ska jag rida Kasper här hemma för första gången:). Sen åker jag och Olivia till Wendela och sover där :).
En riktigt rolig dag :).

Haha, man måste ju bjuda på sig själv lite ;)


Blandat :)

Har inte direkt något speciellt att skriva om men idag har jag varit i skolan. På musiken har vi typ bildat band så idag spelade vi in en låt(made of). Det var ganska kul faktiskt. Jag har precis varit ute och borstat på Kasper och det var kul tyckte jag. Han har varit lite stressad ett tag och frusit lite men nu har han fått ett extra täcke och lugnat sig. Melker det lilla trollet har varit lite elak och bitit mot gallret mellan boxarna men nu har det kommit överens och Melker har fattat att Kasper är snäll och lite låg i rang.

Har bestämt att ha en frågestund nu så imorrn är det dags :).


Nu är han hemma

Ja, nu är Kasper hemma. Det känns skönt :).
Han är så söt! <3

Äntligen!

Idag kommer Kasper hem!:)
Längtar så på att skolan ska ta slut så att jag kan åka hem och titta på pluttisen! <3
Kasper är en 10 årig arab/russ korsning men det är nog mest arab i honom då han inte ser ut som ett russ på något vis :) han har tävlat upp till L:b(1 meter) i hoppning och L:b i dressyr också ungefär. När jag köper honom kommer han bli en hopphäst mest men såklart ska jag träna mycket dressyr också :)
Lägger ut bilder på honom sen ;) <3


Hallå är ni där eller?

Varför är det så några som läser bloggen helt plötsligt? Jag vill ju att statistiken ska ligga högt! Kom igen, läs på är ni snälla :) <3. Aa just det skulle jag ha en frågestund eller?

SNÖ!

Jippi det snöar lite här i Tumba :). Det är inte mycket men vem bryr sig? :)
Jag trodde aldrig att jag skulle bli glad när det snöar men konstigt nog gör jag det :P. Det är ju snart jul och ingen snö har kommit så nu är jag överlycklig! <3


Uteritt

Jag har precis varit ute och ridit på Melker. Det var jätte längesen eftersom att han har haft lite ont i hovarna så jag har bara ridit små rundor och gått med honom i grimma ett tag. Det var jätte mysigt tyckte vi båda :).
En liten trötter efteråt :)


Jaha

Nu sitter man och väntar på bussen till Tumba i kylan :( trodde den gick 20 minuter innan än vad den gjorde så när jag höll på och rida Melkisen fick jag skynda mig in och byta om och så går den senare, buuurhh! :(.
Nu ska jag iaf till Tumba på konståkningstävling :). Först ska jag kolla på Jossan sen kl. 17.30 typ ska jag tävla :).
Idag frågade Lotta om jag ville gå på ett dressyrläger efter jul med Matilda(var på samma i sommras) och såklart svarade jag JA! Ska gå med Kasper så jag ser verkligen fram emot det:).


Tävling imorrn

Ja, imorrn är det konståkningstävling då :) ska bli skoj. Vi har tävling i vår klubb för typ första gången på typ århundraden. På onsdag hämtar vi hem min fina Kasper <3 :)


RSS 2.0